Cele 5 etape dupa despărţire

  Cele  5 etape  dupa despărţire

 

El a ales să plece, pur şi simplu e gata. Nu-ţi vine să crezi, eşti în stare de şoc, simţi ca şi cum nu ţi se întampla ţie.

Fiecare despărţire este diferită, iar ce urmează după este cel mai greu de dus, un coşmar din care nu ştii cum să ieşi.

Prima etapa este de obicei standard, e partea cea mai “simplă”: nimic nu ajută mai bine decât câteva porţii bune de plâns. Plângi singură, cu prietenele, la lucru, în maşină, la o scenă dintr-un film sau când auzi o melodie de dragoste. Această perioadă poate dura de la cîteva zile la câteva săptămâni, chiar luni, în care plânsul este aproape de necontrolat.

Pasul doi se referă la distragerea atenţiei. Începi să te concentrezi pe muncă sau pe multă distracţie. Pe plan emoţional însă te simţi îndurerată şi vulnerabilă.

In etapa a treia, încep căutările. Devii interesată de alte persoane de sex opus, însa parcă nimic şi nimeni nu te atrage, găseşti nod în papură la toţi. Chiar dacă cineva se poartă chiar frumos cu tine (cel putin la început) nu simţi că ar putea fi el alesul.

E nevoie de timp.

Până cănd în scena cu numărul patru intra EL, care este fericit şi relaxat.

Revederea. Şi apoi plângi iar. Te intrebi cum de el a reuşit să fie fericit şi tu nu.

Trăim o grămadă de provocări, în diferite situaţii, unele mai uşoare, altele mai dificile.

Ultima etapă, cea cu numărul cinci, este cea pe care cu greu o asumăm, fie pentru că nu vrem, fie pentru că nu ştim cum.

Inainte să iubesti pe cineva, trebuie sa te iubeşti pe TINE şi să investeşti în TINE. Poate e uşor pentru unii şi aproape imposibil pentru alţii, dar e important indiferent de etapa din viaţa ta.

Iubeste cine eşti TU, apreciază-ţi valoarea, acceptă-ţi fricile şi defectele.

Poţi să începi, venind la seminarul creat special pentru tine, să inveţi cum să creşti încrederea in tine.

Vino la seminarul „Trăieşte cu mai multă încredere”

Doar atunci când vei fi în echilibru cu tine, stăpână pe viaţa ta, vei găsi ceea ce cauţi.